inloggen English
Camera Foto’s
De verzameling van alle opnamen gemaakt met onze digitale camera is opgeslagen om een server bij ons thuis. Deze is beschikbaar zolang onze NAS server ingeschakeld is.
De server kan soms off-line zijn voor onderhoud of als we ons huis voor meerdere dagen verlaten (bijv. tijdens vakantie).
kopenhagen Nesselande
instagram Instagram
photos Google Photo's / Picasa
Google+ bestaat niet meer. Daardoor kunnen we geen links naar onze openbare albums aanbieden. In plaats daavan zullen we albums per gelegendheid delen met geïnteresseerden.

Omdat de server waarop wij onze digitale foto’s opslaan tegenwoordig via internet toegankelijk is, hebben wij de opslag op andere plaatsen (zoals fotopic.net en picturetrail.com) opgegeven.
De foto’s kunnen van onze fotoserver gedownload worden door op de “Download” link vlak onder de afzonderlijke afbeelding te klikken. Dit kan nogal bewerkelijk zijn als je er meer dan een paar wilt hebben.
Als je weet hoe je FTP gebruikt, met een beperkte geldigheidsduur aan, om de foto’s direct te downloaden van onze NAS server.
Wat betreft afdrukken:

Foto’s die bekeken worden vanaf onze eigen server (NAS) − dat is de bovenste link op deze pagina − kun je downloaden in hun originele resolutie. Deze zijn prima af te drukken.
Om meer over deze NAS server te weten te komen, download en lees dit document.
(In het Nederlands).
Foto’s op andere plaatsen kunnen een gereduceerde resolutie hebben om ze geschikter te maken voor het internet. Probeer dus altijd de originele opnamen op onze eigen server te vinden. Als je de datum weet moet dat lukken. Lukt dat niet, noteer dan de bijschriften, namen, en/of de plaats waar je ze gezien hebt en De juiste adressen krijg je dan, indien mogelijk, per mail terug.

© Waar niet anders aangegeven, zijn alle rechten op de foto’s voorbehouden aan Harry & Lenie du Mez. Overname voor persoonlijk - niet commercieel - gebruik is toegestaan.
license